Binnenschilderwerk

Schilderwerk is een specialistisch vak waar veel bij komt kijken. Kenmerken als  een gedegen vakkennis, ervaring in het hanteren van verschillende technieken,  veel geduld en liefde voor het vak zijn essentieel om een goed resultaat te bereiken.

Voor elke discipline van het schildersvak zit u bij mij goed. Ik schilder deuren, kozijnen, wanden, plafonds of zelfs uw vloer. Ik werk vlot en met respect voor bewoonde werkomgevingen.

Dus  is uw interieur aan een opknapbeurt toe, dan verzorg ik graag de metamorfose aan uw binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk wordt door de uiteenlopende weersomstandigheden in Nederland zwaar op de proef gesteld. Een perfecte voorbereiding van de ondergrond om de verflaag optimaal te beschermen en de keuze van de verf zelf  zijn essentieel. Laat mij u adviseren over de beschikbare verfproducten en technieken zodat een langdurig resultaat verzekerd is.

Uw schilderwerk goed bijhouden werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven aan vervanging van kozijnen of andere herstel werkzaamheden. Bij het door mij uitgevoerde buitenschilderwerk bieden ik een vrijblijvend onderhoudsplan aan. Vooraf wordt de periodieke termijn afgesproken waarop ik langskom voor een inspectie. Indien het schilderwerk beginnende gebreken vertonen, dan wordt dat hersteld/bijgewerkt. Mocht nieuw onderhoud nog niet nodig is, zal dat ook worden aangegeven en kan het een jaar uitgesteld worden. Ik onderhoud uw buitenschilderwerk zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Zo kunt u mij bereiken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Meer informatie over onze ervaring of referenties? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Adres

Gemaal 56
1613 AP, Grootebroek

Contact

E info@flipnieuwboer.nl
T 0228 518 785
M 0613 081 009

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of laat mij langskomen om de situatie op te nemen