In het nieuws bij Rodi

Bron: http://www.rodi.nl/widgets/1858-bedrijf-in-actie/nieuws/995628-schilder-en-onderhoudsbedrijf-flip-nieuwboer-afspraak-is-afspraak

Schilder- en Onderhoudsbedrijf Flip Nieuwboer:
‘Afspraak is afspraak’

Flip Nieuwboer als zelfstandig ondernemer aan de slag. (Foto: TopPix Fotografie)

GROOTEBROEK – Schilder- en Onderhoudsbedrijf Flip Nieuwboer is een onderneming met kennis en vakmanschap op het gebied van het totaalonderhoud. Afgelopen zondag startte dit bedrijf officieel, maar Strekers kennen Nieuwboer al veel langer. “Zelfde gezicht, andere naam,” met dezelfde dienstverlening die zij van Nieuwboer zijn gewend.

Door: Jet Wever

Flip en Anouschka Nieuwboer hadden zaterdagmiddag een afspraak met een fotograaf voor bedrijfsfoto’s voor het nieuwe bedrijf. En ’s avonds gingen ze met hun zoon, met de nieuwe bedrijfsbus, uit eten om te vieren dat de familie er een zelfstandige ondernemer bij heeft. Flip Nieuwboer is al meer dan 35 jaar schilder en werkte de afgelopen vier jaar als franchisenemer onder de vlag van De Klussenier. Zijn vrouw regelt de administratie, de offertes en een deel van de boekhouding.
Service verlenen is belangrijk in dit vak. “Als ik een huis geschilderd heb, hoort daar ook onderhoud bij. Na een jaar wordt er weer een afspraak gemaakt om alles even na te lopen. Ik maak dan het houtwerk schoon en waar nodig is wordt bij gewerkt om zo de zes jaar garantie die ik beloof, ook echt te kunnen te garanderen. Als service leeg ik ook gelijk de goten.” Flip hangt ook kerstverlichting op bij een goeie buur en dat kost dan een beetje tijd en een kopje koffie: “Zo hoor je met mensen om te gaan. Want dat krijg je dan ook weer terug in de vorm van een échte opdracht.”
Kortom bij Schilder- en Onderhoudsbedrijf kun je terecht voor een totaalonderhoud in en om het huis. Meer informatie www.flipnieuwboer.nl, via Facebook en tel. 0613081009.

 

Binnen Schilderen

Enkele tips voor als u binnen gaat schilderen:

  • Het is belangrijk dat u voor acrylverf alleen de speciaal hiervoor bestemde kwasten en rollers gebruikt.
  • Grondverf kan in elke gewenste kleur gemengd worden. In principe is 1 laag voldoende, maar 2 lagen geeft een betere dekking. Bovendien, des te gladder de ondergrond des te mooier het resultaat. Grondverf dient voor het vullen van houtnerf en het wegnemen van de zuiging van het hout.
  • Kwasten en rollers moeten tussentijds niet schoon gemaakt worden, als ze strak in aluminiumfolie wikkelt of ze onder water zet, houdt u ze enkele dagen goed.

Heeft u een gouden tip voor het binnen schilderen of een vraag? Laat u dan gerust even een berichtje achter.