Mijn naam is Flip Nieuwboer, 53 jaar, en ik ben al 30 jaar met veel plezier werkzaam als allround onderhoudsschilder. Daarnaast heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan tijdens het klussen bij familie, vrienden, en kennissen. Ook in onze eigen woning heb ik diverse kluswerkzaamheden verricht; van het leggen van laminaatvloer tot verbouwen van de badkamer en het helpen plaatsen van kunststof garagedeuren. Bovendien heb ik ervaring met het aanbrengen van kunststof gevelbekleding. Kortom, ik ben graag aan het klussen – mijn hobby is mijn beroep- en ik probeer mezelf continu te verbeteren door o.a. het leren van nieuwe technieken.

Zo heb ik diverse schildersapplicaties, bezit het VCA diploma, en ik ben lid van de VLOK (branchevereniging van klusbedrijven en de geschillencommissie). Daardoor kan ik 12 maanden garantie geven op al mijn opgeleverde klussen.

Ik kan uw klus van A tot Z verzorgen; goed, betrouwbaar en snel. Graag kom ik bij u langs om uw wensen te bespreken, advies te geven of een vrijblijvende offerte op te stellen. Bovendien worden er geen voorrijkosten berekend. Ik verleen namelijk net dat beetje meer service, want voor mij is het voornaamste dat u tevreden bent!